21:44 by Ink Digger

Am inceput sa experimentez tatuajul acum aproximativ un an printr-o intamplare amuzanta. Studiind problema pornita de la o mica gluma mi-am dat seama ca de fapt toata aceasta "afacere" (asa cum doream eu sa fie) era mai complexa decat imi inchipuiam. Am descoperit o multitudine de informatii despre virusi, bacterii, contaminare, sterilizare, lucruri despre care habar nu aveam si nici nu le asociasem inainte cu tatuajul, deasemenea m-am confruntat cu probleme tehnice si de electrica... si multe altele.
Mai apoi a venit aparatul de tatuat, primul aparat, unul ieftin evident... si totul s-a schimbat... Deodata, dupa doua saptamani de lucru pe piele artificiala am bagat acul in piele, experimentand pe mine. .. si apoi pe alte persoane.
Initial au fost tatuaje tribale, cover-up-uri, tatuaje pe care nu aveam cum sa le fac mai rau decat erau.
Apoi a urmat primul tatuaj cu umbre... gradatii fine, clar-oscur, o multitudine de tonuri de negru si griuri dand viata astfel unor tatuaje deosebit de complexe, tatuaje pe care niciodata nu m-as fi asteptat sa le pot executa.
Am inceput sa descopar puterea pe care o avea acel aparat si cat de multe posibilitati putea sa ofere... si mi-am mai luat alte aparate.. si tot asa am inceput sa explorez tatuaje din ce in ce mai grele: portrete, peisaje, creatii proprii etc.
In acest timp mi-am gasit si o directie spre care sa tind in acest domeniu: stilul realistic, pe care il consider cel mai complet si mai fascinant dintre toate.
Artistii tatuatori pe care ii apreciez foarte mult: Caesar, Bob Tyrell, Andy Engel, Nick Baxter, Tom Renshaw, Jack Rudy s.a.

Posted in | 0 Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu